Trosa turistcenter - Trosa.com

Välkommen till det lilla turistcentret med det stora utbudet! Det vi inte vet tar vi reda på! Evenemang och utbud i Trosa med omnejd.

Läs mer

Hyra eller köpa bostad?

I Trosa kommun strävar vi efter att kunna erbjuda ett brett utbud av olika typer av bostäder - stora och små, på landsbygden och i tätorterna.

Läs mer

Lediga jobb

Förskolor & skolor

Ta del av våra verksamheter i Trosa kommun.

Läs mer

Vad tycker invånarna om Trosa?

Trosa kommun ska vara en fantastisk kommun att bo, leva, besöka och verka i. För att kunna uppnå det måste vi veta vad invånarna tycker.

Läs mer

Röster om Trosa

"Jag var tvungen att knacka lite på ett hus för att känna att det inte bara är kulisser. Det är helt otroligt vackert här!"

Läs mer

Om Trosa kommun

Trosa kommun är en ung kommun med gamla anor. Trakten runt Trosa har varit befolkad sedan mycket lång tid tillbaka. Spåren finns kvar än idag.

Läs mer

Ett företagsklimat i Sverigetoppen – men fortsatt fokus krävs

Under tisdagsförmiddagen offentliggjordes 2015 års ranking – Trosa kommun är kvar i absoluta Sverigetoppen ...

Läs mer

Badplatser & badvattenkvalitet

Komöte ligger vid Anderviken, Sillebadet ligger vid sjön Sillens södra ände och Trosa havsbad är beläget ute på Öbolandet ...

Läs mer

Kommunal båtplats

Trosa kommun har cirka 700 båtplatser. För närvarande finns lediga platser i västra och östra ån ovanför Villabron.

Läs mer

Utegym

Utegymmet vid Vitalisskolan innehåller ett tiotal stationer, samtliga byggda i robusta naturmaterial som stockar och reglar, och anpassade för såväl amatörer som mer avancerade idrottare.

Läs mer

Ostlänken - byggstart 2017

Ostlänken blir en ny järnväg mellan Järna och Linköping. Länken ska utformas för höghastighetståg, men ska också användas av snabba regionala och interregionala tåg med hastigheter omkring 250 km/h.

Läs mer