En kommun i tillväxt

Trosa kommun ska erbjuda en bredd av boendeformer med villor, radhus bostadsrätter och hyresrätter samt tomter. Här presenteras ett urval av de många projekt som pågår. Ta gärna del av våra framtida ambitioner i översiktplanen och pågående detaljplaner.

Är du intresserad av objekt på marknaden? Besök gärna någon av våra lokala mäklares webbplatser eller samlingssajter för bostäder.

Vinkelgatan

Inom kort börjar försäljningen av 34 välplanerade och ljusa lägenheter intill Trosaporten. Lägenheterna är från 1-4 rok med hög standard, balkonger, uteplatser samt vissa lägenheter med stora och härliga takterrasser.

Läs mer

Alby äng

Nyproduktion Bygg drömhemmet på lantlig tomt i Alby, Vagnhärad med valfritt hus eller köp allt i ett paket av Älvsbyhus. Välj mellan 1-plan eller 1,5 plan.

Läs mer

PANGHUS - Brf Klinta Allé

Kubisk funktionalism – kuben med inspiration från Tomtaklintskogens uråldriga barrskog och de stora fönsterpartierna som symboliserar vattenspegeln utanför Trosas hamn. Husen smart placerade utmed allén som skapar insynsbarriär och förhöjer känslan av att vara en förlängning av naturen.

Läs mer

Trosalundsberget - 72 bostadsrätter

I slutet av Trosalundsgatan blir det 4 punkthus med 3 - 6 våningar. Två av husen kommer stå i den skogsbeklädda sluttningen ned mot Trosalundskyrkan och flera lägenheter kommer få vidsträckt utsikt över den sörmländska landsbygden.

Läs mer

Landsort - hyresrätter

Conventor bygger 43 nya hyresrätter vid området Trosaporten i Trosa. Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 1 rok till 4 rok. Inflyttning sommaren 2017.

Läs mer