Lediga jobb


Torbjörn Unnebäck

Personalchef
Tel: 0156-520 13
torbjorn.unneback@trosa.se

1992 bildades Trosa kommun. De tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung skulle bli en egen kommun, olik alla andra. En kommun för invånarna, nära invånarna och i dialog med invånarna.

Med en stabil tillväxt, ordnad ekonomi, kloka investeringar för framtiden och med fokus på en riktigt bra kärnverksamhet, har åren som egen kommun gett utdelning.

Vi är cirka 750 anställda i Trosa kommun. De flesta arbetar inom barnomsorg och skola, samt inom vård och omsorg. Vi har även arbeten inom administration, kultur, fritid och tekniska områden. Vi kan erbjuda många spännande tjänster. Inom de närmaste åren kommer vi t.ex. att behöva fler engagerade lärare, förskollärare och undersköterskor. För oss står kundnytta och service högt på agendan.

Ansökan till jobb inom Trosa kommun görs via Offentliga jobb, en webbaserad tjänst. Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, får du registrera dig och skriva in ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Du kan även följa oss på LinkedIn

Lediga jobb hos Trosa kommun: