Familjen Chrislan - Västerljung

Vi är pappa Stefan 43 år, jobbar som högstadie lärare i Huddinge, mamma Frida 43 år delägare i snickeriet Lokstallet Snickeri AB och i fastigheten Lokstallet Gnesta AB har en enskild firma sedan 1999.

Läs mer

Familjen Norrie - Trosa

Vi är en familj på fyra personer som bor i ett litet hus med 3rok på Edanö. Huset har bergvärme som uppvärmningskälla. Två vuxna 35+, två barn två och ett halvt och en tre månaders.

Läs mer

Marianne Cederwall - Vagnhärad

Jag är en kvinna på 62 som lever ensam i ett litet rött torp i utkanten av Vagnhärad. Jag har en särbo samt två barn med respektive och ett barnbarn som bor i Stockholm.

Läs mer

Familjen Endestrand - Trosa

Familjen Endestrand består av Tobias, 37 år, Charlotte, 37 år, Kate 4 år och Gabriel, 1 år. Tobias arbetar som innesäljare och Charlotte är lärare.

Läs mer

Familjen Hallenstam - Vagnhärad

Vi består nu av 2 vuxna, alla våra pojkar har nu flyttat hemifrån. Vi är egna företagare och driver Vagnhärads TRÄDGÅRD- & FASTIGHETSSERVICE och Human Omsorgsservice.

Läs mer

Owe Gustafson - Trosa

Jag och Berit som är min sambo bor på Öbolandet vi är båda pensionärer. Jag är egen företagare och har lite jobb/uppdrag ännu.

Läs mer

Testa din klimatpåverkan!

Hur kan du minska den?

Läs mer

Vi som håller i projektet

Det är kommunens ekologienhet som driver projektet Klimatsmart. Ekologienheten består av kommunekolog Elin van Dooren och energi- och klimatrådgivare Rickard Österlund och vi arbetar med övergripande hållbarhetsfrågor i kommunen.

Läs mer

Föreläsningar

Vad är hållbart? Räcker det med ”hyfsat” hållbart? Vilka är utmaningarna och möjligheterna med att leva hållbart?

Läs mer