Kontakt/Hitta hit

Johan Eklind
Kultur- och fritidschef
Tel: 0156-520 79
Mobil: 070-316 20 79

Besöksadress:

Tomtaklintskolan, Tomtaklintgatan 4, Trosa.

Undervisningen sker i Kulturskolans lokaler som ligger bakom Tomtaklintskolan och i Tomtaklintskolans A- och D-salar samt ute på grundskolorna.

Postadress:

Trosa Kommun
Kulturskolan
619 80 TROSA

 

Kulturskolans personal

Daniel Bjurling 
Tel. 073-730 24 96
Ämnen: Träblås, klass, ensemble

Johan Löfcrantz Ramsay
Tel. 070-730 71 17
Ämnen: Trummor&slagverk, ensemble

Norma Hermans van Leperen 
Tel. 073-376 38 09
Ämnen: Konst

Ludvig Karlsson 
Tel. 073-586 08 02
Ämnen: Gitarr, piano, klassMonia Biserud
Tel. 070-217 44 28, monia.biserud@edu.trosa.se
Ämnen: Flöjt, piano
Jag tycker det är jätteroligt att jobba tillsammans med barn och ungdomar i olika åldrar och få möjlighet att spela, lära och utvecklas tillsammans. Mitt huvudsakliga mål som pedagog är att sprida spelglädje, så att du som elev tycker det är roligt med musik och spelar ofta.

Joel Fridorff
Tel. 070-658 62 57, joel.fridorff@edu.trosa.se
Ämnen: Piano, gitarr, ensemble
Jag har tidigare varit verksam vid kulturskolor i Kramfors, Västervik, Södertälje och Stockholm. Är vid sidan av undervisningen aktiv som musiker i olika sammanhang. Sedan ett tiotal år tillbaka är jag även en del av försvarets fältartister. 

Johan Eklind, kultur- och fritidschef
Tel. 070-316 20 79, johan.eklind@trosa.se
Förutom att jag har ansvaret för kulturskolan så har jag även hand om biblioteken, fritidsgårdarna och allmänkulturen. Det är jag som svarar i vår telefon och jag vill gärna att ni hör av er till mig om ni undrar något. 
Leif Johansson
Tel. 070-555 89 67, leif.johansson@edu.trosa.se
Ämnen: Fiol, cello
Jag är Kulturskolans fiol.mag. Jag är riksspelman och anställd som spelman på Skansen sen 1983 och jag använder gärna folkmusiken i min undervisning. Med min fiol har jag rest kors och tvärs över världen och spelat. Kort sagt – min fiol är en av mina bästa kompisar, som jag har haft så mycket kul med och fått uppleva så mycket med och nu vill jag förmedla den glädjen.

Palle Carpvik
palcar21@trosa.se
Ämnen: Trumpet, trombon, bariton, valthorn, piano och elbas
Mixed Music och River Band är orkestrar som jag tillsammans med mina blåslärarkollegor leder. Jag är också dirigent för Trosa Stadsmusikkår. Mitt huvudinstrument är trombon. Jag bor i Huddinge söder om Stockholm.

Amanda Lundberg
amandalundberg2@hotmail.com
Ämnen: Dans
Jag har en ämneslärarexamen i dans och koreografi från Dans- och Cirkushögskolan samt är aktiv som frilansande dansare med mitt danskompani Terra Dansproduktion. Jag älskar att undervisa så väl barn som ungdomar och tycker att dans är det roligaste som finns! Det viktigaste på mina lektioner är att alla får känna rörelse- och dansglädje och på så sätt får utlopp för sin energi och kreativitet.