Fritidsgårdarna

Anneli Bradley
Gruppchef
Tel: 0156-522 05
anneli.bradley@trosa.se

Sommarlov med fritidsgårdarna

Kommer du att vara hemma i sommar? Kom till oss på fritidsgårdarna! Vi ser till att det händer något spännande varje vecka. Eller vad sägs om äventyrsgolf, grillkvällar, shoppingresa, bioresa, en heldag med Teaterbolaget och trekamp på Exploria?

Fritidsgårdarna har öppet i två omgångar: 12 juni–7 juli och 31 juli–18 augusti. Då kommer vi framför allt att hålla till nere i på hamnplan i Trosa, dit alla är välkomna att komma och spela spel, sporta, äta glass eller bara hänga. Om det regnar för mycket är vi på fritidsgården istället. Vi finns i hamnen mån–fre kl. 12–18 och från kl. 19 på någon av fritidsgårdarna.

Under perioden 8-30 juli hanteras utlåningsboden av turistcentret.

Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på fritidsgården i sommar.

Om fritidsgårdarna

Välkommen till fritidsgårdarna i Trosa kommun! Här träffas ungdomarna på eftermiddagar, kvällar samt på skolloven. Vår verksamhet vänder sig till ungdomar i åk 6 och äldre.

Vi har många fina ungdomar som gärna sitter och pratar med oss vuxna. Några spelar TV-spel på PS, Xbox eller Wii, sällskapsspel, biljard och pingis, medan andra är i DJ-båset och spelar musik eller repar i replokalen.

Vi finns även i Hedebyskolan i Vagnhärad vissa förmiddagar.

För mer information om tider, priser och anmälningsdatum, se vår Facebooksida eller anslagen på de olika fritidsgårdarna.

Vad händer på fritidsgården?

Trosa fritidsgård

Ungdomens hus