Om personalen


Annelie Bradley


Karin Karlsson


Malin Eriksson


Petra Eriksson


Patrik Andersson

Annelie här, envis vinnarskalle som gillar allt som har med sport och tävling att göra. Reser gärna och har bott både i USA och i England. Har jobbat sedan 2002 och kan inte tänka mig att jobba med annat än ungdomar. De är vår framtid! Min familj består av min man David och våra två underbara killar Alex och Adam. 

Jag heter Karin och är i medelåldern. Jag har en man, barn och är både mormor och farmor. Min roll som fritidsledare har jag haft sedan 2000 och är mycket givande och rolig. Vårt hem och trädgård är mina stora intressen och naturligtvis mina barn och barnbarn. Jag gillar att handarbeta men tycker även om att se på sport och då gärna fotboll.

Jag heter Malin och är 30 år. Är född och  uppvuxen i vackra Skåneland men flyttade till Södertälje 2008. Nyligen bosatt i kommunen med min son Viktor, han är fem år gammal. Sport , framför allt innebandy är mitt stora fritidsintresse. Vinnarskalle ut i fingertopparna. Att få jobba men ungdomar är något som ligger mig varmt om hjärtat och ser fram emot så många olika spännande möten. Vi ses!

Jag heter Petra och jobbar som fritidsledare sedan augusti 2014. Kultur i alla former lockar mig och framför allt film och litteratur. På min fritid tycker jag om att ha jord under naglarna och man finner mig ofta i trädgårdslandet. Jag är inflyttad i kommunen sedan 2012 och bor med man och två katter i Västerljung.

Patrik är mitt namn och jag bor med min sambo och våra två barn, 12 och 15år, i Trosa. Mitt stora intresse är musik och då speciellt hårdrock. Jag samlar på LP skivor och har närmare 2000st! Sportintresserad är jag också och då båda barnen spelar innebandy är det det som gäller. Gillar även att titta på fotboll och hockey, som den sanna Djurgårdare jag är. 

Vi är ett härligt gäng fritidsledare i Trosa kommun som tillsammans gör allt vi kan för att alla våra besökare ska trivas och ha kul på sin fritid.