Lediga jobb i Trosa kommun

Lediga jobb

Vill du jobba på en av Sveriges mest engagerade arbetsplatser?

Lediga jobb i Trosa kommun illustreras med en bild på Bomans hamnmagasin

1992 bildades Trosa kommun. De tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung skulle bli en egen kommun, olik alla andra. En kommun för invånarna, nära invånarna och i dialog med invånarna.

Med en stabil tillväxt, ordnad ekonomi, kloka investeringar för framtiden och med fokus på en riktigt bra kärnverksamhet, har åren som egen kommun gett utdelning.

Vi är cirka 800 anställda i Trosa kommun. De flesta arbetar inom barnomsorg, skola, vård och omsorg. Vi har även tjänster inom exempelvis administration, kultur, fritid och tekniska områden. Vi kan erbjuda många spännande tjänster. Inom de närmaste åren kommer vi t.ex. att behöva fler engagerade lärare, förskollärare och undersköterskor. För oss står kundnytta och service högt på agendan. Vi har under en rad år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Du kan även följa oss på LinkedIn eller @trosakommun på Facebook

Lediga jobb hos Trosa kommun:

 

Ansökan till jobb inom Trosa kommun görs via Offentliga jobb, en webbaserad tjänst. Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, får du registrera dig och skriva in ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Uppgifterna sparas enligt GDPR (Dataskyddsförordningen).