Feriejobb

Vill du feriejobba i Trosa kommun? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder varje år ett begränsat antal ungdomar feriejobb inom bland annat förskola, äldreomsorg, vaktmästeri och administrativa områden men även på Korslöt återvinningcentral och i Återvinningsbutiken.

Vem kan söka?

Du som söker ferieanställning i Trosa kommun ska till sommaren sluta årskurs 9 och fylla 16 år under året, eller gå första alternativt andra året på gymnasiet. Du som söker ska vara skriven i Trosa kommun. Ungdomar med funktionsnedsättningar har förtur och resterande platser kommer att lottas ut. Den som själv kan ordna en anställning är inte aktuell för en anställning via kommunen.

Ansökan

När du ansöker rangordnar du olika branscher du kan tänka dig att jobba med, välj gärna flera olika branscher. I din ansökan finns även ett personligt brev där du kan berätta lite mer om dig själv! Anmälan öppnade 3 februari 2020 och stänger 13 april 2020. 

Alla jobberbjudanden kommer via mejl och om du fått erbjudande om feriejobb är det viktigt att du tackar ja eller nej till platsen. Missa inte heller att följa upp dina mejl efter att du anmält ditt intresse, eftersom det är där all information kommer.

Begränsat antal platser

Antalet platser som erbjuds i Trosa kommun beslutas inför varje år och utannonseras under våren. Då antalet platser är begränsat vill vi även uppmuntra dig till att läsa på Arbetsförmedlingens hemsida om lediga sommarjobb.

Övrigt

Du som får feriejobb är inte ordinarie personal, utan en extra hand för den verksamheten som tar emot dig. Du kommer att ha en handledare på plats.

Lönenivåer 2020: 76:00 kr/tim för alla åldrar.

Trosa kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. 

Information till föreningar

Vi har möjlighet att placera ferieungdomar hos icke vinstdrivande föreningar, kravet är då att en handledare finns på plats under anställningsperioden. Ta kontakt med Arbetsmarknadsenheten om du vill veta mer om feriejobb.

Kontakt