Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Anmälan och avgifter

Hos oss möts du av engagerade lärare som är lyhörda för varje elevs unika förmåga och intresse. Vi har egna lokaler i anslutning till Tomtaklintskolan i Trosa men strävar också efter att kunna erbjuda ett brett utbud av kurser i Vagnhärad där vi har en lokal i anslutning till Hedebyhallen. Vi erbjuder också vissa kurser i Västerljung.

Avgifter

Anmälningsavgiften är 550 kr/termin. Vi garanterar minst 12 tillfällen per termin men kurserna följer i princip grundskolans läsår och därför blir det oftast fler tillfällen. Om du går en instrumentkurs samtidigt med en annan kurs, blir avgiften för instrumentkursen 300 kr/termin. Kostnad för instrumenthyra och materialavgifter för konst är 300 kr/termin. Instrumentkurserna och instrumenthyran faktureras av Kulturskolan (Trosa kommun). En faktura skickas hem några veckor in på terminen.

När kan mitt barn börja?

Åk 2: dans och bildkonst
Åk 3: blås- och stråkinstrument (ensemble)
Åk 4: sång, teater och övriga instrument (blås och stråk individuellt)

Anmälan

Via e-tjänsten Anmälan till Kulturskolans kurserÖppnas i nytt fönster anmäler du vilka kurser som barnet önskar gå. E-tjänsten är för de barn som inte har gått någon kurs på Kulturskolan under det senaste läsåret/terminen, eller om du vill anmäla barnet till en helt ny kurs.

Barn som tidigare har gått en kurs på Kulturskolan blir automatiskt kallade till en ny termin för att fortsätta på kursen, ingen ny anmälan behövs.

Har du frågor gällande anmälan?

Har du stött på problem när du ska anmäla dig till någon kurs, eller är osäker på om anmälan kommit fram som den ska? Kontakta kulturskolechefen, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Sofie Markne

Kulturskolechef

Telefonnummer
0156-520 79