Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Anmälan och avgifter

Hos oss möts du av engagerade lärare som är lyhörda för varje elevs unika förmåga och intresse. Vi har egna lokaler i anslutning till Tomtaklintskolan i Trosa men strävar också efter att kunna erbjuda ett brett utbud av kurser i Vagnhärad där vi har en lokal i anslutning till Hedebyhallen. Vi erbjuder också vissa kurser i Västerljung.

Avgifter

Anmälningsavgiften är 550 kr/termin. Vi garanterar minst 12 tillfällen per termin men kurserna följer i princip grundskolans läsår och därför blir det oftast fler tillfällen. Väljer du att gå fler än en kurs på kulturskolan kostar de ytterligare kurserna 300 kr/termin. Kostnad för instrumenthyra och materialavgifter för konst är 300 kr/termin.

Instrumentkurserna och instrumenthyran faktureras av Kulturskolan (Trosa kommun). En faktura skickas hem några veckor in på terminen.

Terminsavgifter

  • En kurs 550 kr/termin
  • Ytterligare kurser 300 kr/kurs
  • Hyra instrument 300 kr/termin
  • Materialavgift konstkurs 300 kr/termin

När kan mitt barn börja?

Åk 2: dans och bildkonst
Åk 3: blås- och stråkinstrument (ensemble)
Åk 4: sång, teater, film och övriga instrument (blås och stråk individuellt)

Anmälan

I ett steg att förbättra och förenkla kommunikationen mellan elever, lärare och vårdnadshavare kommer Trosa kulturskola under våren 2023 införa ett nytt digitalt system för anmälan. Systemet kommer även bli den plattform där lärare, elev och vårdnadshavare håller kontakten och kan ta del av delat kursmaterial. Mer information om plattformen och hur man bokar in sig på höstens kurser kommer senare under våren 2023.

Sofie Markne

Kulturskolechef

Telefonnummer
0156-520 79