Trosa företagardag

Tisdag 29 september 2020

trosa-foretagardag-2020.jpg

Ett av Sveriges bästa företagsklimat uppnås inte utan dialog och möten. Trosa kommun och Företagarna bjuder nu in dig som företagare till en dag med fokus på frågor som berör dig. Verksamhetsmark, utveckling, kommande investeringsprojekt, företagsrådgivning, mingel med mat och en mängd företagarkollegor är en del av vad du kommer att möta under dagen. Dessutom kommer priserna för Årets företagare och Årets nyföretagare att delas ut. Välkommen till Trosa företagardag!

Verksamhetsmark, utveckling, kommande investeringsprojekt, företagsrådgivning, mingel med mat och en mängd företagarkollegor är en del av vad du kommer att möta under dagen. Dessutom kommer priserna för Årets Företagare och Årets Nyföretagare att delas ut.

Under hela dagen kan du prata med representanter från Företagarna och Trosa kommun. Du får också möjlighet att provköra senaste Volvo och Ford transportbilar från Skobes, samt träffa några av Företagarnas förmånspartners.

Du kan välja mellan tre olika pass under dagen, frukost, lunch eller middag:

Frukost kl 06.30 – 9.00

För dig som är nyfiken på kommunens markplanering och investeringar inom bygg- och hantverkssektorn samt hur man bli vassare på upphandling.

Medverkande: Trosa kommun, Företagarna samt Företagarnas samarbetspartner Skobes och OKQ8

Lunch kl 11.30 – 14.00

För dig som är nyfiken på vidareutveckling och påverkan av Trosas företagsklimat samt hylla årets företagare och nyföretagare.

Medverkande: Trosa kommun, Företagarna, Svenskt Näringsliv, Nyföretagarcentrum Östra Sörmland, samt Företagarnas samarbetspartners Skobes och OKQ8.

Middag kl 18.00 – 20.00

För dig som är nyfiken på att ta ditt nästa steg som företagare, få inspiration samt höra förslagen på hur vi skapar ett ännu bättre företagsklimat.

Medverkande: Trosa kommun, Företagarna, inspiratören Kajsa Kromnér, samt Företagarnas samarbetspartners Skobes och OKQ8.