Fritidsgårdarna

Varmt välkommen till fritidsgårdarna i Trosa kommun – en plats där alla våra ungdomar ska känna sig välkomna!

Vår verksamhet vänder sig till ungdomar från årskurs 6 och uppåt. Vårt mål är att locka till oss ungdomar från hela kommunen och vara en bra vuxenkontakt som vägleder och stöttar när det stormar. Hos oss får ungdomarna vara med på många olika aktiviteter. Vi anordnar även en hel del utflykter och resor. Detta och mycket mer kan du ta del av på Facebook och Instagram där vi heter Fritidsgårdarna Trosa kommun.

Ungdomarna sätter agendan

I både Vagnhärad och Trosa har vi ungdomsgrupper som bland annat påverkar vilka aktiviteter och evenemang som vi anordnar. Vi har också ett Ungdomsråd där representanter från båda ungdomsgrupperna är med. De träffar kultur- och fritidsnämndens ordförande cirka 5-6 gånger per år för att diskutera frågor som rör Trosa kommuns ungdomar.

Sommaröppettider

Under sommaren ser vår verksamhet lite annorlunda ut. Vi har inga bestämda aktiviteter utan ungdomarnas önskemål styr det vi gör varje dag. Vad gäller våra öppettider ser det ut såhär fram till den 16 augusti:

Vardagar kl. 17.00-24.00

Stängt v.30-31.

Vi samarbetar med Kulturskolan, Trosa Församling och LSS-verksamheten. Vi samverkar även med högstadieskolorna, polisen och socialtjänsten.

Läs mer

Fritidsgårdarnas årskrönika 2018

Kontakt

Anneli Bradley
Fritidsgårdschef
Tel: 0156-522 05
Mobil: 070-339 22 14
anneli.bradley@trosa.se

Ungdomens Hus, Vagnhärad
Stationsvägen 7, Vagnhärad
Tel: 0156-522 14

Trosa fritidsgård IRL
Tomtaklintgatan 4, Trosa
Tel: 0156-522 05

Fritidsgårdarna på Facebook
Fritidsgårdarna på Instagram