I Trosa kommun skiljer vi inte på folk och företagare – vi behandlar alla lite bättre

Att välja en plats att leva på tror vi är ett helhetsval. Bra skola och barnomsorg, goda möjligheter till arbete, en fritid med kvalité, frihet i val av boende och bekväma kommunikationer är viktiga faktorer i det valet.

Trosa kommun kan erbjuda mycket och vi arbetar oavbrutet för att bli ännu bättre. Vi är en kommun som tar stolthet i att sticka ut, dels när det gäller att gå vår egen väg, men även i våra framgångar. Inom område efter område toppar vi i resultat – skola, företagsklimat, nöjda medarbetare, omsorg och kanske viktigast av allt, vi har Sveriges kanske nöjdaste invånare. Invånare som trivs i sin kommun, har förtroende för politiker och tjänstemän och som gärna talar väl om den plats där de valt att bo och leva sina liv.

Vi som verkar inom Trosa kommun arbetar på uppdrag av och för kommuninvånarna. Trosa kommun ska vara en fantastisk kommun att bo, leva, besöka och verka i.