Badhusentreprenören Bad & Fritid i Vagnhärad AB byter ägare

Badhuset Safiren drivs sedan många är av företaget Bad & Fritid i Vagnhärad AB som under våren aviserade att de ämnade avveckla. Företaget har nu köpts upp av bolaget Fair Utveckling AB (BeFair) som är en etablerad nationell badhusaktör.

Trosa kommun handlade senast upp Bad & Fritid i Vagnhärad AB 2013 och det är cirka ett år kvar på avtalet. Trosa kommun har sedan företaget meddelade sin avveckling förberett för att under hösten 2021 gå ut med en ny upphandling av badhusentreprenör.

När nu BeFair går in som ny ägare ges möjlighet för dem att fullfölja det befintliga avtalet vilket de även avser. Trosa kommun kommer i sin tur att fullfölja den planerade upphandlingen enligt samma tidplan med tillträdde vid befintligt avtals utgångsdatum.

De krav som ställs enligt det gällande avtalet för att en ny ägare ska få ta över driften uppfylls på samtliga punkter av BeFair. Kunder och personal påverkas inte av ägarbytet och alla medlemskap gäller som tidigare liksom öppettiderna. 

Trosa kommun ser fram emot samma goda samarbete med BeFair som under många framgångsrika år bedrivits med Bad & Fritid i Vagnhärad AB.

Läs mer om företaget BeFair

Dela artikel: