Har du fångat några vackra #BilderiTrosa?

För tredje året i rad har du som hobbyfotograf möjlighet att visa upp dina naturbilder tagna i vårt vackra Trosa kommun. Allt du behöver göra är att publicera din bild på Instagram under tävlingsperioden 10-16/5 med hashtagen #BilderiTrosa, så har du chansen att få en av dina bilder tryckta i storformat och upphängda vid Hamnängen i Trosa.

Du deltar genom att:

  1. Posta en naturbild från någonstans i Trosa kommun under hashtagen #BilderiTrosa. Du bestämmer motivet.
  2. Skriv var bilden är tagen samt en kort motivering.
  3. Publicera ditt inlägg på Instagram under tävlingsperioden 10-16/5.
  4. Dubbelkolla att din Instagramprofil är öppen så att vi kan se ditt bidrag.

Efter tävlingsperioden utser en jury sex vinnare vars bilder kommer att tryckas upp och vara upphängda vid Hamnängen hela sommaren. Observera att vinnarna kommer behöva skicka bilderna högupplösta till oss.

Vanliga frågor och svar

Kan jag tävla med en bild som inte är tagen under tävlingsperioden 10-16/5?

Självklart! Om du har tagit en bild som du sedan tidigare är väldigt nöjd med går det bra att lägga upp den som ett bidrag i årets tävlingsomgång.

Måste jag publicera en bild igen, eller går det bra att lägga in hashtagen #BilderiTrosa i en gammal bild?

För att vi ska kunna se vilka bilder som vill vara med i årets tävlingsomgång behöver bilden/inlägget publiceras under tävlingsperioden 10-16/5.

Varför endast Instagram?

Det sociala mediet Instagram är en bildburen kanal till skillnad från Facebook och andra kanaler. Bilderna får därmed ta stor plats till skillnad från text, vilket gör att det blir ett självklart val att använda just denna kanal för vår fototävling. Via Instagram blir det också enkelt att titta på flödet över alla bidrag i tävlingen genom att söka på vår hashtag.

Dela artikel: