Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Sportlovet i Trosa kommun v. 8

Oavsett om man gillar att kura upp sig i soffan med en mysig bok, tillbringa en heldag med att åka skridskor eller att bara hänga med kompisarna på fritidsgården finns det något för alla som stannar i Trosa under sportlovet.

Kulturlov på Trosa kulturskola

För barn och unga 8-15 år finns möjligheten att delta i konstnärliga workshops med avstamp i utvalda kvinnliga konstnärers verk. För musikelever finns möjligheten att testa på kammarmusik. Parallellt med de andra eleverna på kulturskolan kommer man att arbeta med ett gemensamt tema som kommer att utmynna i ett gemensamt framförande på Internationella kvinnodagen den 8 mars.

Läs mer om konstkursen – OBS alla platser är fyllda
Läs mer om kammarmusiken – OBS alla platser är fyllda

Välkommen till biblioteket

Hos biblioteken finns förutom roliga böcker även möjlighet att strömma filmer eller låna sällskapsspel. Det planeras även för ett GPS-quiz med Harry Potter-tema och tipspromenad med tema Lasse-Maja. Läs mer om biblioteken i Trosa kommun.

Brett utbud av aktiviteter på fritidsgårdarna

Fritidsgårdarna i Trosa och Vagnhärad bjuder in ungdomarna på en hel del aktiviteter under veckan. Bland annat arrangeras Fifa-turnering, skridskodisco, semelkväll, spontanidrott i gympahallen och resa till Mall of Scandinavia. Via fritidsgårdarnas Ungdomsapp kommer man kunna se vad som arrangeras och kunna anmäla sig till aktiviteterna. Läs mer om Ungdomsappen och fritidsgårdarna.

Åk skridskor på den konstfrusna isrinken

Intill Tomtaklintskolan ligger isrinken där du kan njuta av skridskoåkning och värma dig i värmestugan varje dag mellan 10.00-22.00 under sportlovet. Observera att puck och klubba endast är tillåtet tisdagar, torsdagar och lördagar. Läs mer om skridskoåkning i Trosa kommun.

Företag och organisationer som arrangerar aktiviteter

På Trosa Turistcenters hemsida kan du se mer av vad som händer i vår kommun under sportlovet.Öppnas i nytt fönster