Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Föreläsning och utställning om mobbning

Vad är orsaken till mobbning? Finns det någon orsak? Den 25 mars besöker Robert Christensen Trosa Stadsbibliotek för en föreläsning/workshop på temat mobbning. Fram till 25 mars visas utställningen med hans egna målningar.

Under sin skolgång blev Robert Christensen mobbad. Framför allt var han utsatt för glåpord, retningar, knuffar och våld. Det ledde till att han än idag ifrågasätter sin egen person i många lägen.

Den 25 mars besöker Robert Trosa Stadsbibliotek för att berätta om sina erfarenheter, både som elev och som lärare. Han resonerar även kring vad forskningen säger om mobbning. Han tar upp hur skolan kan jobba mot mobbning och hur man kan hjälpa de som är utsatta. Men framför allt vill han att du som är eller har blivit utsatt ska känna dig mindre ensam.

När: Föreläsning/workshop måndag 25 mars kl. 18.00

Var: Trosa Stadsbibliotek

Kostnad: Gratis, men föranmälan krävs. ANmäl dig till biblioteket genom bibliotek.trosa@trosa.se, eller 0156-522 32. Vi bjuder på fika.

Utställning: Den 1-25 mars visas utställningen på Trosa Stadsbibliotek med Robert Christensens egna målningar om hans uppväxt med mobbning.