Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Nu är ansökan till Odla vardagsmatens odlingsträffar stängd

Intresset för Odla vardagsmatens odlingsträffar har varit stort och därför är nu ansökan stängd. Du som fått en plats i en grupp kommer att bli kontaktad över telefon av din odlingscoach, får du ingen plats kommer du att meddelas över mail och finns kvar på vår reservlista inför år två 2024.

Skicka in din intresseanmälan till år två

Intresset för projektet Odla vardagsmaten har varit stort och vi haft ett begränsat antal platser till de sex odlingsgrupperna, dessa är nu fyllda varpå vi har stängt ansökan.

Redan nu kan du som är intresserad göra en intresseanmälan inför år två (2024) via vår e-tjänst. Klicka här för att komma till e-tjänsten och göra anmälan redan idag. Intresseanmälan är inte bindande och inte heller en garanti för erhållen plats.

Om odlingsträffarna

Odlingsträffarna sker tillsammans med en odlingscoach på vardagar och i storgrupp utvalda lördagar. Här får du möjlighet att utifrån dina förutsättningar ställa dina odlingsfrågor och delta i en odlingsgemenskap där vi stöttar varandra och delar våra erfarenheter under ledning av en kunnig odlingscoach.

Under träffarna får du:

  • Grundläggande kunskaper i odling av vardagsmaten
  • Odlingsgemenskap
  • Möjlighet att ställa dina frågor
  • Mat som resultat

Om du vill ha mer information om odlingsträffarna och de teman som tas upp under året kan du läsa mer på sidan Odlingsträffar.