Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Prova på läraryrket 25 januari – inställd

Informationsträff för blivande vikarier är tyvärr inställd. Har du föranmält dig till träffen kommer du att få ett mail med information. Är du intresserad av att arbeta som vikarie inom förskola och skola? Klicka här för att läsa mer och skicka in din ansökan idag.

Just nu söker vi dig som är nyfiken på och intresserad av läraryrket. Kanske funderar du på vad du ska söka för utbildning eller på hur det skulle vara att arbeta inom förskola eller skola? Ta då tillfället i akt att komma på vår informationsträff för blivande vikarier.

Onsdagen den 25 januari bjuder vi in dig som är intresserad av att vikariera i förskola och skola till Ungdomens hus i Vagnhärad. På plats får du en presentation av arbetsuppgifter, våra skolor och förskolor samt information om våra grundkrav. Vi söker dig, oavsett ålder, som är nyfiken på och vill veta mer om vad det skulle innebära att arbeta inom våra verksamheter i Trosa kommun. Rektorer från respektive förskola och skola samt representanter från Skolkontoret kommer att finnas på plats under träffen.

Vid frågor kontakta Daniella Almcrantz (se kontaktuppgifter nedan).

Varmt välkommen!

Daniella Almcrantz

Administrativ chef

Skolkontoret

Telefonnummer
0156-523 54