Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Vad tycker du om äldreomsorgen i Trosa kommun?

Nu under slutet av mars landar den rikstäckande enkätundersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? i brevlådor runt om i Sverige, så även i Trosa kommun. Dina åsikter är viktiga för oss, genom att besvara enkäten kan du vara med och påverka vårt arbete.

Socialstyrelsen har i uppdrag att undersöka hur äldre i Sverige uppfattar äldreomsorgen. Undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? är en rikstäckande enkätundersökning som går varje år till personer som är 65 år eller äldre och har hemtjänsten eller bor i ett särskilt boende för äldre. Enkätundersökningen går ut nu under vecka 11 och innehåller frågor om vad du tycker om din äldreomsorg.

Viktig information om undersökningen

  • Enkäterna landar i brevlådorna i slutet av mars 2024.
  • Sista dagen att svara på enkäten är den 26 maj 2024.
  • Det går att svara via post eller digitalt.
  • Inloggningsuppgifter samt koden för att kunna svara digitalt finns i postenkäten.
  • Digitalt finns möjlighet att svara på svenska, engelska, arabiska, finska, meänkieli, nord-, syd- och lulesamiska.
  • Digitalt finns möjlighet för anhöriga att svara på frågor som är riktade till dem.

Resultaten kommer att publiceras på Socialstyrelsens webbplats preliminärt i slutet av september eller början av oktober 2024 samt finnas dels i Excelfiler, dels i Powerpointpresentationer.

Har du inte fått din enkät med posten?

Om du inte har fått din enkät med posten den sista mars trots att du är 65 år eller äldre, har hemtjänst eller bor i något av våra särskilda boenden så kan du kontakta Institutet för kvalitetsindikatorer, Indikator, på telefon 031-730 31 80.