Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Vad tycker du om cykelvägarna i Trosa kommun?

Idag är det Cykelns dag, och vi vill ta tillfället i akt att lyfta fram en viktig enkät från Cykelfrämjandet. Enkäten ger dig möjlighet att dela dina erfarenheter och synpunkter om cykelförutsättningarna i Trosa kommun. 

Det ska vara både trafiksäkert och härligt att cykla i Trosa kommun. Därför har vi de senaste åren både etablerat nya gång- och cykelvägar samt rustat upp befintliga.  

I samband med Cykelns dag vill vi be dig som cyklist att hjälpa oss genom att fylla i Cykelfrämjandets enkät Cyklistvelometern. 

– Det här är en fantastisk möjlighet för oss att få veta vad du som cyklist i Trosa är nöjd med och var vi har utvecklingspotential. Svaren vi får in kommer vi att kunna använda i arbetet med att skapa ännu bättre förutsättningar för cyklister i Trosa kommun, säger Jessica Berg, Infrastruktur- och kollektivtrafiksamordnare. 

I enkäten får du besvara frågor om hur det är att cykla i din kommun, här är några av de områden som enkäten tar upp: 

  • Cykelvägarnas skick och underhåll 
  • Säkerheten för cyklister på vägarna 
  • Tillgänglighet till cykelparkeringar 
  • Övriga förbättringsförslag 

Oavsett om du cyklar dagligen eller bara ibland så hoppas vi du vill delta i enkäten och dela dina upplevelser. Tillsammans kan vi arbeta för att göra Trosa till en ännu bättre kommun för cykling.

Klicka här för att fylla i enkäten.

Enkäten är öppen till och med 31 augusti (2024).