Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Vad erbjuder vi?

På Trosa kommun vill vi att våra medarbetare ska må bra, och vi vet att du tar med dig hela dig själv till jobbet. Därför har vi ett helhetstänk vad gäller välmående.

  • Din hälsa: Du får 2000 kr per år och tillgång till en mängd erbjudanden om aktiviteter inom kultur och träning – för både kropp och själ.
  • Din framtid: Alla våra tillsvidareanställda medarbetare får en individuell utvecklingsplan och har tillgång till stöd för vidareutbildning via Omställningsfonden. Givetvis ser vi även till ditt liv när arbetslivet är över och du kan läs mer om din pension här.
  • Din kreativitet: Ständig förbättring och enklare vardag för våra invånare och personal ser vi som ytterst viktigt. Vi vill därför lyfta och belöna såväl arbetsgrupper som enskilda medarbetare som står bakom förbättringar i vår verksamhet, eller som är goda förebilder. Det gör vi bland annat genom vårt årliga innovationspris.
  • Ditt sammanhang: Vi tror på att gemenskap och samarbete är en viktig del av arbetsglädje, både inom din enhet och med andra verksamheter. Du blir medbjuden på en gemensam introduktionsdag tillsammans med alla nyanställda medarbetare där du får lära känna både dina kollegor och kommunen bättre.

Relaterade sidor