Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Naturkartan

Naturkartan är en modernt utvecklad friluftsguide för webb och mobil, som används av företag och myndigheter för att inspirera och vägleda folk till ett rikare friluftsliv. I maj 2018 lanseras Trosa kommun på Naturkartan – upptäck vår fantastiska närmiljö.

Syftet med projektet är att samla och tillgängliggöra information om kommunens rika friluftsliv och vackra natur med hjälp av modern teknik. Genom att tillgängliggöra information på ett attraktivt och lättillgängligt sätt, anpassat för dagens smarta mobiltelefoner, hoppas kommunen att ännu fler ska upptäcka och ta del av alla de positiva naturupplevelser som finns i närområdet.

”I Trosa finns fantastiska möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Med Naturkartan blir det enkelt att upptäcka den vackra natur som finns i vårt närområde, både för invånarna själva och för besökare till kommunen”, kommenterar kommunekolog Elin van Dooren.

Turistchef Malin Karlsson: ”Det känns jätteroligt att kunna erbjuda detta till både invånare och besökare. Och att den även kommer att översättas till engelska och tyska är något som känns väldigt positivt!”

Naturkartan är producerad av OutdoorMap AB som erbjuder mobila och webbaserade tjänster i syfte att främja friluftslivet för både privata och professionella utövare. Tjänsten fungerar som ett modernt alternativ till broschyrer och enkla webbsidor för att tillgodose invånarnas önskemål om att hitta ut i naturen.

Ta del av naturkartan.Öppnas i nytt fönster