Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Avgifter och anmälan via StudyAlong

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av oss på Trosa kulturskola! Hos oss möts du av engagerade lärare som är lyhörda för varje elevs unika förmåga och intresse. Vi har egna lokaler i anslutning till Tomtaklintskolan i Trosa men strävar efter att kunna erbjuda ett utbud av kurser i Vagnhärad och Västerljung.

Avgifter

Anmälningsavgiften är 550 kr/termin och kurserna följer i princip grundskolans läsår. Väljer du att gå fler än en kurs på kulturskolan kostar de ytterligare kurserna 300 kr/termin. Kostnad för instrumenthyra och materialavgifter för konst är 300 kr/termin.

Instrumentkurserna och instrumenthyran faktureras av Kulturskolan (Trosa kommun). En faktura skickas hem några veckor in på terminen.

Terminsavgifter

  • En kurs 550 kr/termin
  • Ytterligare kurser 300 kr/kurs
  • Hyra instrument 300 kr/termin
  • Materialavgift konstkurs 300 kr/termin

När kan mitt barn börja?

Åk 2: dans och bildkonst
Åk 3: blås- och stråkinstrument
Åk 4: sång, teater, film och övriga instrument (blås och stråk)

Anmälan via StudyAlong

För att anmäla ditt barn till Trosa kulturskola behöver du först registrera dig och ditt barn i bokningssystemet StudyAlong som är det system vi använder för ansökan, frånvaro och kontakt mellan lärare, elever och vårdnadshavare.

  1. För att ansöka om en plats på Trosa kulturskola behöver du registrera ett konto för dig som vårdnadshavare.
  2. När du registrerat ett konto skapar du ett konto även för ditt barn. Har du flera barn som vill börja på kulturskolan behöver du skapa ett konto för varje barn.
  3. Nu kan du leta upp den kurs som barnet vill anmäla sig till.

Trosa kulturskola

Telefonnummer
0156-520 79

Besöksadress

Tomtaklintgatan 4