Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Kompiskortet

Kompiskortet är till för dig som har en psykisk funktionsvariant. Det ger dig möjlighet att ta med en kompis till olika aktiviteter och arrangemang här i Trosa kommun. Det kan vara bio eller konsert, träning, matcher, medlemskap eller biljetter. Kortet är gratis!

Vad är kompiskortet?

Med Kompiskortet får du ta med dig en valfri kompis som extra stöd och sällskap, hos de föreningar, organisationer med mera som är anslutna till Kompiskortet.

Du bestämmer själv vem som följer med dig. Det kan vara en vän, personal, granne eller släkting. Kortet innebär att du betalar som vanligt men din kompis går in gratis.

Kortet är till för dig som är invånare i Trosa kommun. Det har ingen åldersgräns, det är personligt och gäller endast hos de aktörer som anslutit sig. Du hittar en lista över olika aktiviteter längst ned på sidan.

Kom ihåg att ta tillbaka ditt Kompiskort som du delat ut efter varje aktivitet och arrangemang. Detta för du ska kunna ge det vidare till någon ny kompis vid nästa tillfälle. Du får alltså bara en upplaga av Kompiskortet.

Hur ansöker jag om Kompiskortet?

Mejla att du vill ansöka om Kompiskortet samt ditt namn, personnummer, telefonnummer och adress till emina.salkic@trosa.se eller skicka brev till:

Trosa kommun
Emina Salkic, Paletten/Rubinen
619 80 Trosa

När du fyller i eller skickar in dina personuppgifter godkänner du att Trosa Kommun behandlar personuppgifterna. När vi behandlar dina personuppgifter (till exempel personnummer) har vi skyldighet att följa dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.Öppnas i nytt fönster

För dig som är arrangör

Vill du bidra till att fler kan delta i kultur- och fritidslivet? Läs mer om hur du och din förening/verksamhet gör för att ansluta er till Kompiskortet.

Emina Salkic

Administratör LSS

Telefonnummer
0156-521 86