Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Årets Företagare 2022 i Trosa kommun är Helene Åqvist – Amet & Partners AB

Under företagarfrukosten i Skärborgarnas hus 21 mars delades priset för Årets Företagare 2022 i Trosa kommun ut till Helen Åqvist som driver Amet & Partners AB.

Motivering Årets Företagare 2022

“En pandemi toppad med en oförutsägbar omvärld blev en rejäl utmaning för detta företag som i huvudsak har sina kunder i resebranschen. Företaget visade dock upp en otrolig omställningsförmåga, kreativitet och energi vilket gjorde att de inte bara tog sig igenom de tuffa tiderna utan dessutom lyckades öka omsättningen!

Under tio års tid har företaget gått från leveranser från ett garage till att idag leverera produkter till ett stort antal kunder, även utanför landsgränsen, och det verkar inte finnas något som kan hindra ytterligare framgångar då drivkraften är mycket hög och nya utmaningar ses som hinder som man ska ta sig förbi.

Utöver företagandet så finns ett stort hjärta som bland annat visat sig i samband med kriget i Ukraina där hemmet öppnats för de som är på flykt.

Med fokus på möjligheter när det är som tuffast är detta företag en inspirationskälla för alla som vill skapa sin egen framtid!”

Årets företagare delas ut av Företagarna Trosa-Gnesta i samarbete med Trosa kommun.