Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Digital odlingskurs – lansering av odlavardagsmaten.se

Projektet Odla Vardagsmaten genomförde förra året 24 odlingsträffar med coach samt ett flertal fristående kurser och evenemang kopplade till odling och beredskap. Nu tar projektet ytterligare ett steg och idag lanseras odlavardagsmaten.se där du har möjlighet att ta del av bland annat en digital odlingskurs.

Odla Vardagsmaten drivs av Trosa kommun med medel från Leader Sörmlandskusten och europeiska jordbruksfonden. Inom ramen för projektet har det tagits fram en rad olika kurser kopplade till odling och beredskap, dessa har varit väldigt populära och uppskattade bland de som tagit del av dem. För att fler ska ha möjlighet att ta del av kurserna lanseras nu odlavardagsmaten.se – en digital odlingsguide för dig som vill komma igång med odling hemma.

Från frö till skörd

Den digitala utbildningen följer alla årets årstider och ger dig praktisk information om vad du kan göra i din trädgård precis just nu. Men du kan också komma åt biblioteket av artiklar och utifrån ämne och kategori hitta det du söker och vill fördjupa dig inom. Utbildningen är kostnadsfri men du behöver registrera dig för att komma in och ta del av artiklarna, det gör du enkelt här.

Besök odlavardagsmaten.se.Öppnas i nytt fönster

Läs mer om och registrera dig till den digital odlingskursen.Öppnas i nytt fönster