Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Jobba inom vård och omsorg i sommar

Letar du eller känner du någon som letar efter ett sommarjobb? Just nu söker vi nya stjärnor till både hemtjänsten och våra särskilda boenden. Dessutom bjuder vård och omsorg in till informationsträff för dig som är nyfiken på vad det innebär att arbeta inom äldreomsorgen i Trosa kommun.

Sommaren känns kanske fortfarande avlägsen men för dig som är på jakt efter ett sommarjobb är det hög tid att börja titta på dina alternativ och skicka in din ansökan. Just nu söker vi lite extra efter dig med stort hjärta för människor, som trivs i en flexibel miljö, är nyfiken och vill lära dig nytt. Att sommarjobba inom vård och omsorg är inte bara givande och utvecklande utan kan också bidra till att du får fler steg på stegräknaren än du är van vid.

Informationsträff

Den 22 mars håller vård och omsorg informationsträff för dig som är nyfiken på vad det skulle innebära att sommarjobba antingen inom hemtjänsten eller på något av våra boenden. Du behöver inte föranmäla dig utan kan bara dyka upp.

Vad: Skärborgarnas hus
När: Onsdag 22 mars
Tid: 16.00-18.00

Vill du läsa mer om de tjänster som ligger ute så hittar du all information här.

Hur skulle du beskriva ditt jobb?

Du har väl inte missat filmen där några av medarbetarna inom vård och omsorg beskriver sitt arbete med ett ord? Utvecklande, gemenskap, utmanande, givande och meningsfullt är några av alla de ord de använder.