Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Öppet hus i Trosa kommuns nya sporthall Multum

Skumgropar, multiaktivitetsrum, trampoliner, klättervägg, läktare för 500 personer och en prisutdelning av kultur- och idrottspriserna. Det är vad som väntar besökare den första lördagen i februari när öppet hus arrangeras i den stora sporthallen intill Tomtaklintskolan, fritidsgården IRL och isrinken.

För att fira att sporthallen Multum nu är färdig arrangeras ett öppet hus lördagen den 4 februari kl. 11-15. På plats kommer föreningar bjuda på fika och visa upp akrobatiska färdigheter. För den vågade besökaren kommer det även finnas möjlighet att prova på aktiviteter. Under dagen kommer även Trosa kommuns kultur- och idrottspriser att delas ut till tre lyckliga vinnare som än så länge är hemliga.

Om Multum

Den 15 december fattades det slutgiltiga beslutet om vilket namn den nya sporthallen ska bära. Valet föll på Multum, ett namn som speglar den bredd av aktiviteter som ryms innanför fasaden av värmebehandlad läkt. Förhoppningen är att hallen kommer fungera som ett litet centrum för idrott och liknande fritidsaktiviteter i Trosa kommun, där närheten till skolor, förskolor och fritidsgård ska göra att både hallen och isrinken ska kunna nyttjas av flera föreningar och verksamheter.