Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Öppet hus i Trosa kommuns nya sporthall Multum

Skumgropar, multiaktivitetsrum, trampoliner, klättervägg, läktare för 500 personer och en prisutdelning av kultur- och idrottspriserna. Det är vad som väntar besökare som i morgon (4/2) besöker öppet hus i den nya sporthallen Multum intill Tomtaklintskolan, fritidsgården IRL och isrinken.

För att fira att sporthallen Multum nu är färdig arrangeras ett öppet hus imorgon lördagen den 4 februari kl. 11-15. Till vår hjälp kommer Trosa Truppgymnastik och Frisksportarna att visa upp vad hallen går för genom cirkuskonster, trampoliner, skumgropar och mjuka mattor och framför allt bjuda upp dig som besökare att våga prova de nya redskapen. En riktig familjedag där den som vill passa på att hoppa och skutta uppmuntras till att ha på sig kläder som är lätta att röra sig i.

Vid 11.15-tiden kommer Trosa kommuns kultur- och idrottspriser att delas ut till årets vinnare och följas av ett rivigt Beatles-uppträdande av Tomtabandet The Jackfruits.

Om Multum

Den 15 december fattades det slutgiltiga beslutet om vilket namn den nya sporthallen ska bära. Valet föll på Multum, ett namn som speglar den bredd av aktiviteter som ryms innanför fasaden av värmebehandlad läkt. Förhoppningen är att hallen kommer fungera som ett litet centrum för idrott och liknande fritidsaktiviteter i Trosa kommun, där närheten till skolor, förskolor och fritidsgård ska göra att både hallen och isrinken ska kunna nyttjas av flera föreningar och verksamheter.