Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Sveriges nöjdaste invånare

Vi som verkar inom Trosa kommun arbetar på uppdrag av och för kommuninvånarna. Trosa kommun ska vara en fantastisk kommun att bo, leva, besöka och verka i.

För att kunna uppnå det måste vi veta vad invånarna tycker. Statistiska centralbyråns (SCB) medborgarundersökning genomförs vartannat år. Resultaten från undersökningen är ett av våra viktigaste styrverktyg när vi prioriterar vår verksamhet. Vid mätningen 2019 fick vi ett av Sveriges absoluta toppresultat. Vi har genomfört den igen hösten 2021 och väntar med spänning på resultatet.

Vad tycker du om Trosa kommun som en plats att bo och leva på? Hur bedömer du skolan, äldreomsorgen, gator och vägar och kommunikationer? Hur ser du på inflytandet i kommunen? Vi får tredje högsta betyg när det gäller hur nöjd man är med platsen att leva och bo på. Vi kommer också på tredje plats när medborgarna sätter betyg på den kommunala servicen och vi är på första plats när medborgarna betygsätter kommunledningen och möjligheterna till inflytande och påverkan.

Läs mer om medborgarundersökningen och tidigare års resultatÖppnas i nytt fönster